Soosreunie 2021 is op 13 november!!!

  • door

Ja! We gaan swingen. Bekijk hieronder de deelnemende band. We hebben ook een line-up gemaakt. Lees het hier

15e Soos reünie 2021 Zaterdag 13 November Sprengeloo

De Soos reünie is een begrip in Apeldoorn om de oude tijden van de jaren 60 en 70 nog een keer te beleven.
Hierbij is juist het ontmoeten onder het genot van passende muziek en een drankje van groot belang en juist dit ontbreekt ons de laatste tijd.
Maar we laten de moed niet zakken, op zaterdag 13 november staat de jubileumeditie geprogrammeerd.
Wij hebben contact gelegd met 2 historische bands uit de jaren 60 die in die tijd de hitlijsten bestormde en daarnaast zal natuurlijk ook de Apeldoornse inbreng aanwezig zijn.

Iedereen wil weer graag optreden en iedereen wil elkaar weer graag ontmoeten dat beseffen we terdege maar we laten het alleen doorgaan als het volledig veilig kan bij een volle zaal zoals we het al jaren organiseren. We beseffen dat juist onze categorie 60-plussers in de risico doelgroep zitten dus daar houden we ons aan.
Als we alleen een vergunning krijgen voor b.v. een concert met een beperkt aantal zitplaatsen, ook dan gaan we ervoor en dan willen we een ALL Star Band samen stellen van louter Apeldoornse muzikanten, [ informatie volgt dan t.z.t. ] dan gaan we het kleinschalig organiseren.
Ook dit jaar hebben we weer de medewerking van het Sprengeloo en haar fantastische medewerkers dus beide opties behoren tot de mogelijkheden.
Wij houden jullie op de hoogte en we hopen jullie in gezondheid dit jaar op de 15e jubileum editie te ontmoeten