Bert Heerink komt naar Apeldoorn

Pink Floyd Eurobeurs Apeldoorn

In 1968 trad de toen nog onbekende groep Pink Floyd op in de Eurobeurs [ nu Tapijtcentrum Nederland]. Wat we toen niet wisten dat deze groep zou uitgroeien tot de beste progressieve rock groep ter wereld met meer dan 300 miljoen verkochte albums en een van de beste verkochte elpees aller tijde “Dark side of the Moon”.
Dat de muziek van deze groep nog steeds leeft bewijst de Nederlandse zanger Bert Heerink die op dit moment door Nederland toert met zijn Pink Floyd Project waar hij nog steeds volle zalen trekt.

Bert Heerink begon zijn imposante carrière bij Vandenberg, deze groep scoorde wereld hits met “Burning Heart” en “Different Worlds” en toerde langs de grote stadions in Engeland, Canada, Amerika en Japan. Zijn comeback in Nederland maakt hij als zanger van de opvallende Heineken reclames (Julie July).
Ook was Bert leadzanger van Kayak en werkt hij vanaf 2012 samen met Jan Akkerman in “My Brainbox”.

Bert Heerink geeft samen met een geweldige groep muzikanten één exclusief optreden op de Soos reünie op zaterdag 2 november 2019 in het Sprengeloo.
Ze zullen akoestisch de rock classics van de jaren 60 en 70 spelen.

De avond wordt geopend door de Apeldoornse groep The Poor met blues en rock muziek, maar dan net even anders. Een groep enthousiaste mannen waar de spetters van afvliegen.

Na Bert Heerink treed de groep More Life op, en als je van de jaren 60 en 70 muziek houd dan mag je dit niet missen. Deze 10 koppige band met een blazer sectie en achtergrond zangeressen komen speciaal voor de reünie weer bij elkaar voor een swingend optreden.

En dat is nog niet alles vanaf 19.30 uur staat de toetsen virtuoos Guus Essers met zijn Classic Rock band in de kleine zaal de vele reünisten op te wachten met een verrassend optreden en ook tijdens het changeren van de diverse bands en na afloop vult hij de tijd op met herkenbare hits.

Wie kent ze niet, Child in Time van Deep Purple, All right Now van de Free, Riders on the Storm van de Doors, muziek van de Beatles, Rolling Stones een avond vol hits en ontmoet weer je oude vrienden, school en sport kameraden.

Pink Floyd Eurobeurs Apeldoorn

Zaterdag 2 november van 19.30 uur t/m 00.30 uur
Sprengeloo Sprengenweg 81, 7314 PH Apeldoorn.
Kaarten á € 16,50
Primera Ugchelen
Primera Kerschoten
The readshop Eglantier
Bruna Anklaar
Art Cafe SamSam
Clemens Viskraam Winkelcentrum Schubertplein
Primera Winkelcentrum mgr. Nolensplein
Primera Winkelcentrum Orden

Tickets meteen online kopen kan hier: Soosreunie 2019 tickets.