Line-up bands 2019

Guus Essers Classic Rock Band.
Guus en Cees Essers hebben de band in de huidige vorm opgezet in de loop van de jaren ‘80. De broers spelen inmiddels al lange tijd samen. Hun speelervaring vloeide aanvankelijk voort uit de onvermijdelijke schoolbandjes, gospelkoorcombo’s en studentenorkesten. Wat later speelden ze samen zowel als apart in regionale en nationale popgroepen, aanvankelijk in Nederland, doch gaandeweg ook in verschillende buitenlanden, zowel binnen als buiten Europa.

The Poor
The Poor is inmiddels een begrip in Apeldoorn e.o.. De band bestaat sinds eind 2014. Rock-bluesband The Poor legt de lat altijd net even iets hoger. Met bekend en minder bekend werk. De vier doorgewinterde muzikanten nemen je mee op reis met net even die nummers die je niet altijd hoort. Zij spelen werk van onder andere Storyville, Kenny Wayne Shepherd, Tom Petty, maar ook jaren 70 muziek met bijvoorbeeld nummers van David Bowie, Deep Purple, Walter Trout, etc.
Een optreden van The Poor verveelt niet. De band bestaat uit vier mannen die hun levenswijsheid altijd in de nummers laten doorklinken. Want, zo zeggen ze, als er ellende is, moet er ook ellende te horen zijn. Niettemin verlaat je de zaal met minimaal een glimlach en een ervaring rijker. De band bestaat uit muzikanten met jarenlange podiumervaring in diverse bands: Henny Drouven, zang; Erik Veldwijk, gitaar; Hans van der Zanden, bas; Wim Dal, drums/cajon.
The Poor

More Life
More Life – ontstaan in de jaren ’60 – en in die tijd een veelgevraagde band in het uitgaanscircuit, speelt covers van o.m. Creedance Clearwater Revival, The Rolling Stones, Deep Purple, Van Morrison en Fleetwood Mac. De band, bestaande uit zang, toetsen, drums, bas- en leadgitaar en back vocals, treedt heden ten dage nog enkele keren per jaar op, zowel in het openbaar als bij besloten festiviteiten. Bij de meeste optredens maakt de band ook gebruik van een driekoppige blazerssectie. Een avond met More Life staat garant voor een feest van herkenning voor iedereen die de muziek uit de jaren ’60 en ’70 een warm hart toedraagt.
More life

Bert Heerink and Friends
Met Vandenberg had Heerink in de jaren tachtig twee wereldhits: Burning Heart en Different worlds, tevens scoorde hij een top 10 hit met het nummer Julie July
Maar Bert Heerink is meer dan deze bekende hits, jarenlang was hij o.a. de zanger van KAYAK trad samen op met Jan Akkerman met het My Brainbox concept en sinds 2013 verzorgd hij de stem van Roger Waters bij het Pink Floyd Project.

Online kaartjes kopen