Line Up 2023

Groove on the Roof

Groove On The Roof is een tienkoppige formatie die, mede dankzij een stevige blazerssectie, voor een welluidende luchtverplaatsing zorgt.
Het repertoire bestaat vooral uit ‘dampende’ soul. Naast de bekende klassiekers van Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Picket en Sam & Dave en de funk van o.a. James Brown, brengt de band ook meer eigentijds werk van o.a. Tower of Power, Incognito, Nile Rodgers en The Average White Band. Stevie Wonder komt natuurlijk ook ruimschoots aan bod. Om het feest compleet te maken brengt de band ook discowerk van o.a. The Trammps en KC & The Sunshine Band.Kortom een show vol soul, funk en disco, waarbij de strakke ritmesectie er wel voor zorgt dat geen mens stil kan blijven zitten.

Een heleboel soul en altijd funky. Een geoliede machine die met elke locatie uit de voeten kan
Bekende en minder bekende nummers wisselen elkaar af. Maar altijd goed gespeeld en altijd dansbaar.
De backbone van de band bestaat uit drummer Darrin ‘Mr Groove’ Dinsbach en bassist Jaap Datema.
Gitarist Charley ‘Mr Funky’ van Loo verzorgt de fijne rifjes en Leen van den Berg de warme toetsenklanken.
De strakke blaaspartijen worden verzorgd door trombonist Martin van Rijn, trompettist Theo Fiks en saxofonist Edwin van Druten.De tweestemmige zang van Bert Meurs en Daniëlle ‘Miss Soul’ Kobussen maakt de band op het podium compleet.

Groove on the Roof…. en het dak gaat eraf!

Kick Some Kinks

De KINKS tribute band KicK some KinKs uit Arnhem brengt je niet alleen terug naar de kleurrijke jaren 60 en 70 met de grote hits (van You Really Got Me tot Lola), maar ook het latere werk uit de jaren 80 en 90 staat op het repertoire. Ook de meer obscure albumtracks komen aan bod.
Deze band met ervaren muzikanten staat garant voor een boeiende trip down memory lane.

-Ronald Harleman – lead zang en akoestische gitaar / lead vocals and acoustic guitar
-Lex van der Beek – lead gitaar en achtergrondzang / lead guitar and backing vocals
-Dick van Veelen – rhythm gitaar / rhythm guitar
-Johan Coenen – basgitaar / bass guitar
-Xander van Veelen – drums en achtergrondzang / drums and backing vocals
-Sander Goudzwaard – percussie en keyboard / percussion and keyboard

VOOR BOEKINGEN / FOR BOOKINGS:
sustaineronnie@gmail.com
Ronald +31 644170067

—————————-
The KINKS tribute band KicK some KinKs from Arnhem (NL) will not only take you back to the colourful 60s and 70s with the major hits (from You Really Got Me to Lola), but also songs from the 80s and 90s are on the setlist. The more obscure album tracks are also covered.
This band with experienced musicians guarantees a fascinating trip down memory lane.

PartyMatic

PartyMatic maakt van elke party een geslaagd feest! We brengen een feest der herkenning en spelen een gevarieerde mix van hits van vroeger én nu, bestaande uit de lekkerste dance classics, disco-, rock-, pop- en soulnummers. Wij bestaan uit een vier man sterke ritmesectie en 3-stemmige vocals sectie met veel ervaring. Onze zangeressen zingen afwisselend lead en meerstemmige samenzang.

PartyMatic heeft sterke muzikale familiy roots welke nog duidelijk in de band terug te vinden is. Zo was bassist Rob, bandlid bij de Fire Rockers samen met Hanny en Chris Reep. Hanny is de vader van PartyMatic zangeressen Jen en Mel en tevens oom van broers John (toetsenist) en Jeff (gitarist). En Chris is oom van deze vier PartyMatic leden.

de Fire Rockers speelden o.a. nummers van de The Shadows. Later kreeg de band nieuwe leden en dat vroeg om een nieuwe naam: Les Barbouzes. Deze band was wereld beroemd in Apeldoorn en omstreken. Zij hebben destijds ook opgetreden met Teaset, John Mayall & The Blues Breakers, The Outsiders en The Crazy World of Arthur Brown.

Grote schoenen om te vullen voor PartyMatic. Maar met Rob nog steeds als bassist , de muzikale DNA van Jen, Mel, Jeff en John aangevuld met vers bloed in de vorm van Susanne (zangeres) en Marco (drummer), staat PartyMatic als een (Party)huis!

 

More Life

De Schalkhaarse band More Life – ontstaan in de jaren ’60 – en in die tijd een veelgevraagde band in het uitgaanscircuit, speelt covers van o.m. Creedance Clearwater Revival, The Rolling Stones, The Cats, Fleetwood Mac en Van Morrison. De band, bestaande uit zang, toetsen, drums, bas- en leadgitaar, alsmede back vocals, treedt heden ten dage nog enkele keren per jaar op, zowel in het openbaar als bij besloten festiviteiten. Bij de meeste optredens maakt de band ook gebruik van een driekoppige blazerssectie. Wie herinnert zich niet Gloria van Them of Allright now van The Free?
Zaterdagavond 4 november worden talloze ‘gouwe ouwen’ opnieuw tot leven gebracht. Meezingen met One way wind of Let’s dance van The Cats, Have you ever seen the rain van CCR of She’s a rainbow van The Rolling Stones, het kan allemaal op deze avond die bol zal staan van de nostalgie. Een optreden van More Life staat garant voor swingende muziek en een feest van herkenning voor iedereen die de jaren ’60 en ’70 een warm hart toedraagt

 

Hofnar Blues

Akoestische Blues uit de oude doos en het recente verleden
3 mannen die hun sporen hebben verdiend in de blues wereld
Henk speelt de Bas, Henri speelt Resonator gitaar en Alan speelt gitaar op een Hofnar sigaren doos
Deze formatie zorgt voor een lekkere verrassend swingende avond.
Met een breed repertoire geënt op Rhytm & Blues en Southern Rock,
waaronder materiaal van de Allman Brothers, Joe Bonamassa,  Fleetwood Mac,  enz
Hofnar speelt in de pauze in het Vierhuis café