Deelnemende bands: More Life – Party-Matic – Kick Some Kinks – Groove on the Roof – Hofnar Blues

Ticket verkoop is gestart! Via deze link kun je online bestellen via Eventbrite of Ga naar een van de deelnemende winkels.

Soosreunie 04-november 2023, Welkom het Vierhuis, bedankt Sprengeloo

De Reünie gaat naar jaren van gastvrij gebruik te hebben gemaakt van het Sprengeloo naar een nieuwe locatie.
Bij deze bedanken wij de medewerkers, directie en vrijwilligers van het Sprengeloo voor de vele jaren die we gebruik mochten maken van deze fantastische locatie, een nieuw beleid en een verbouwing in de nabije toekomst is de reden dat we op zoek gingen naar een nieuw onderkomen.

Dit hebben we gevonden in het VIERHUIS een geheel verbouwde locatie met een theaterzaal, een geweldige akoestiek, een lounge ruimte en een prachtige kantine.
Alle ruimtes kunnen aan elkaar worden verbonden, maar er is ook voldoende zitgelegenheid om eens rustig bij te praten met oude bekenden.
Het Vierhuis bevindt zich op het terrein van ‘s Heeren Loo [ voorheen Groot Schuylenburg ] en heeft daarmee een centrale ligging in het midden van Apeldoorn.

Alle bands zijn al weer vastgelegd met een mix van muziek uit de sixties en seventies, blues en soul maar ook funk, rock en pop komen voorbij.
De formule blijft hetzelfde, we beginnen weer om 19.30 uur en eindigen om 00.00 uur.
De reünie is er natuurlijk niet alleen voor de bezoekers van de bekende sociëteiten uit de jaren 60 en 70, maar voor iedereen die van goede muziek houd uit die periode, wat ook wel blijkt dat vele jongeren [ de kinderen van onze generatie ] ook de weg hebben gevonden naar de Soosreunie.
Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen en mogelijkheden om de fiets te stallen.
Reserveer vast de datum : zaterdag 4 november 2023